Banja Vrućica iz Republike Srpske promovisana u Beogradu

Foto: Banja Vrućica

Najveći banjski kompleks, Zdravstveno-turistički centar “Banja Vrućica” iz Teslića u Republici Srpskoj, predstavio svoju ponudu u Beogradu.

Nakon prikazivanja promotivnog filma o Banji Vrućici, njeni predstavnici, dr Dragan Bogdanić, generalni direktor i Aleksandar Radošević, izvršni direktor za operacije, marketing i prodaju, okupljenim novinarima i gostima predstavili su kompletnu ponudu banjskog kompleksa Zdravstveno-turističkog centra “Banja Vrućica”, kao i posebne pogodnosti za građane Republike Srbije.

Foto: Banja Vrućica

– Ovdje smo da nađemo put kako da u Banju Vrućicu dođu gosti iz Srbije – rekao je Bogdanić i istakao da je cilj posete Beogradu, imajući u vidu trenutnu epidemiološku situaciju u kojoj su naša putovanja ograničena i neke destinacije nam nisu dostupne, ostvarivanje dobre saradnje između Srbije i Banje Vrućice. On je takođe naveo da su u radu Banje zastupljene dve delatnosti: medicinska rehabilitacija, kao i turizam i ugostiteljstvo.

Foto: FB Predstvaništvo Republike Srpske u Srbiji

Aleksandar Radošević naveo je da Banja Vrućica ima dugu i bogatu tradiciju.
– Ono po čemu smo mi poznati generacijama unazad, to je naša lekovita termomineralna voda i naš zdravstveni program. Pored toga, našu ponudu obogatili smo i kongresnom turizmom, sportsko-rekreativnim turizmom, kao i velnes programom i aranžmanima. Tajna našeg uspeha u velnes turizmu je što smo uspeli da napravimo velnes ponudu koja ne zaostaje za velnes centrima u Zapadnoj Evropi, ali su cene prilagođene tržištu BiH i Srbije – rekao je Radošević i istakao da su do kraja godine aktuelni akcijski velnes aranžmani.

Foto: Banja Vrućica

Kao najprodavaniji aranžman tokom proteklog leta on je naveo aranžman „Porodični odmor“- aranžman na bazi četiri polupansiona u hotelu Kardial sa četiri zvezdice, koji uključuje i neograničeno korišćenje otvorenih i zatvorenih bazena, korišćenje saune dva puta u toku boravka i vožnju biciklima za celu porodicu dva puta u toku boravka u trajanju od sat vremena. Cena ovog aranžmana po osobi iznosi 150 evra za 4 dana, sa svim ovim uključenim uslugama i uz posebne pogodnosti za decu. Naime, deca do 7 godina borave besplatno, a deca do 12 godina plaćaju 90 evra.

Foto: Banja Vrućica

Medijsku promociju Banje Vrućice organizovalo je Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji, u okviru svojih stalnih aktivnosti na prezentaciji privrednih potencijala Srpske. Banja Vrućica je regionalni lider u oblasti zdravstvenog i velnes turizma, sa ostvarenih 240.000 noćenja u 2019. godini. Smeštena je u centralnom delu Republike Srpske, 260 kilometara od Beograda i Novog Sada, na svega tri do četiri časa vožnje.

Izvor: Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *