Nova usluga Er Srbije – Dadilje na letu (Sky Au Pair)

Nova usluga „dadilje na letu“ (Sky Au Pair) Er Srbije dobila je sve pohvale od porodica koje su do sada putovale na liniji između Beograda i Njujorka, uvedenoj u junu mesecu.

Air Serbia Sky Au Pair / Er Srbija „Dadilja na letu”
Air Serbia Sky Au Pair / Er Srbija „Dadilja na letu”

Ova besplatna usluga osmišljena je tako da iskustvo transatlantskog putovanja učini što prijatnijim za porodice tako što se roditeljima pruža pomoć u staranju o deci.

Gotovo 100 pripadnica kabinske posade Er Srbije prošlo je obuku za ovo radno mesto u Akademiji za obuku Etihad ervejza u Abu Dabiju, a obuka je obuhvatala teme iz oblasti dečje psihologije koje omogućavaju da dadilje na letu uspešno ostvare interakciju sa decom različite starosti i nivoa razvoja.

Ženski gudački kvartet „Vollmond”

Tokom desetočasovnog leta između Beograda i Njujorka, dadilje na letu angažuju decu kroz igre i aktivnosti, a pomažu i roditeljima kada najmlađe putnike treba pripremiti za spavanje.

Dadilje na letu se mogu prepoznati po jarko crvenim keceljama i po „kompletu“ za dadilje na letu, koji sadrži brojne zabavne stvari, kao što su: papir u boji, sličice sa avionima, plastične makaze i lepak koji se koristi kada deca prave različite predmete.

Pored toga, dadilje su opremljene i bojicama, blokom za crtanje sa likom maskote orlića i priborom za crtanje po licu, kojim se deca angažuju tokom dugog leta.

– Veoma nas raduju divne pohvale koje dobijamo za našu uslugu Sky Au Pair, koja je letove do Njujorka učinila mnogo udobnijom za porodice. Naše Sky Au Pair su posebno obučene da let Er Srbije učine zabavnim i uzbudljivim za najmlađe, kao i manje napornim za roditelje i druge putnike, pa su tako svi putnici srećni kada avion sleti. Želimo da svi naši putnici, uključujući i najmlađe, dožive najbolje moguće iskustvo kada sa Er Srbijom lete preko Atlantika, a ova usluga se savršeno uklapa u tu viziju, kaže Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije.

Kad ljubav preraste u posao

Osim što će ih zabaviti dadilja na letu, deca mogu da pogledaju i svoje omiljene crtane filmove i TV emisije, da se razonode igricama i da gledaju najnovije hitove animirane kinematografije i porodične filmove iz svojih udobnih sedišta, koja su opremljena sistemom za zabavu na letu.

Let između Njujorka i Beograda se obavlja pet puta nedeljno avionom erbas A330, koji je konfigurisan u dve kabine sa ukupno 254 sedišta.

 

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *