Jubilarni 15. Forum hotelijera od 23. do 25. novembra na Zlatiboru

Susret kreatora budućnosti

Jubilarni, 15. Forum hotelijera sa regionalnim učešćem, koji uključuje i dodelu godišnjih priznanja “Ambasadori dobre usluge”, održaće se od 23. do 25. novembra 2018. u Grand Hotelu Tornik na Zlatiboru, u organizaciji časopisa „Turistički Svet“, a uz institucionalnu podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Privredne komore Srbije i Univerziteta Singidunum.

„Na putu od vizije do realizacije“

Kako snove pretvoriti u realnost, zašto je to putovanje često na granici nemoguće misije, kakva je logistika zaista neophodna da bi se kreirala održiva budućnost, koje su vidljive, a koje nevidljive rupe na putu do njene realizacije i kako ih izbeći… samo su neka od dragocenih iskustava i dilema koje će sa učesnicima XV Foruma podeliti ugledni investitori ali i hotelijeri iz regiona, konsultanti, predstavnici akademske elite, resornih ministarstava, profesionalnih udruženja iz Srbije i regiona… a sve u okviru teme ovogodišnjeg foruma: „Na putu od vizije do realizacije“.

Ljiljana Rebronja, direktor i glavni & odgovorni urednik „Turističkog Sveta“ i direktor XV Foruma Hotelijera

– Učesnici će imati privilegiju da slušaju uživo kreatore budućnosti – vizionare i lidere hotelske industrije, koji će sa njima podeliti svoje znanje, iskustvo, svoju viziju budućnosti jedne od najprosperitetnijih i najbrže rastućih industrija u svetu! Biće to, takođe, izuzetna prilika za uzbudljiv susret sa najuspešnijima i u pratećoj privredi i institucijama, razmenu mišljenja s nosiocima razvoja, umrežavanje, nove poslovne kontakte – susret s onima koji su odavno razumeli da je znanje i pravovremena informacija jedino blago koje se deljenjem uvećava, kaže Ljiljana Rebronja, direktor Foruma hotelijera.

Hotelijerski „Oskar“

U okviru Foruma, na svečanoj ceremoniji,  pripadnicima hotelske industrije i njihovim partnerima po 13. put biće dodeljena i elitna priznanja “Ambasadori dobre usluge” – svojevrsni „Oskar“ hotelske industrije Srbije i regiona.

Zato vas nestrpljivo čekamo 23 – 25.  NOVEMBRA u Grand Hotelu Tornik na Zlatiboru! Družeći se dva dana sa sebi sličnim ljudima, osetićete sasvim sigurno snažnu energiju vizionara i lidera, ono posebno uzbuđenje koje donosi andrenalin uspeha, kojim ćete, ako niste, na XV Forumu biti doživotno “inficirani”! I još nešto: ovog puta ćete imati priliku da uživate u jednom od najnovijih i trenutno najatraktivnijih hotela u Srbiji, u društvu sebi sličnih – u društvu najboljih, bilo da su vaši poslovni partneri ili prijatelji, svesni privilegije da na ovaj ili onaj način pripadate velikoj i moćnoj hotelskoj industriji, industriji Ambasadora Dobre Usluge, poručuje Ljiljana Rebronja.

Izvor: Turistički svet i Forum hotelijera

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *