Hotel Iris na Zlatiboru

Iris je novi hotel u turističkoj ponudi Zlatibora i zbog toga je, kao i zbog savršene lokacije u samom centru, bio naš izbor za smeštaj.

Hotel IRIS

Kao što se za cvet iris kaže da prvenstveno pleni raskošnim i neobičnim izgledom, isto se može reći i za ovaj zlatiborski hotel. Poređenje hotela sa istoimenim cvetom nije slučajno ako se zna da cvet iris u zavisnosti od boje (ljubičasta, plava, žuta i bela ) od davnina važi za simbol dostojanstva, hrabrosti, vere, nade, mudrosti, čistoće, nevinosti, svetlosti, ideje, poruke, čak i svetog trojstva. A upravo sve to je utkano u hotel Iris, od izgleda i opremljenosti, do usluge, što u potpunosti opravdava ime koje nosi.

lobi hotel Iris

Hotel je hrabro građen pune tri godine na jednoj od naboljih lokacija, takoreći u srcu najlepše srpske planine, nedaleko od Kraljevog trga i jezera, a tik uz crkvu… Stil gradnje u potpunosti je uklopljen u planinski ambijent i čini skladnu celinu sa borovom šumom koja ga okružuje. Na prvom nivou objekta su prostrani lobi i sa puno stila opremljena restoranska sala, a iznad 28 smeštajnih jedinica raspoređenih po spratovima do kojih se može doći liftom. U ponudi su komforne dvokrevetne sobe, apartmani i lux apartmani (sa kuhinjom) sa balkonima i predivnim pogledom na okolinu, ali i na Čigotu.

WIN_20160323_09_29_50_Pro

Ponuda hotela upotpunjena je dopunskim sadžajima – wellness & spa usluge, sve ono što savremeni gost danas očekuje. Gostima su na raspolaganju zatvoreni bazen, finska sauna, parno kupatilo, soba za masažu, pedikir i manikir, kao i teretana. Poslovnom svetu na raspolaganju su konferencijske sale, i ino što je za svakog vozača jako bitno jeste hotelski parking.

dobrodošlica

U toplim danima koji tek dolaze gosti mogu uživati u žuboru vode koji dopire iz fontane i pretače se u potok, dekor prijatne letnje bašte ispred samog hotela. Sveukupno, idealno je mesto za pravi odmor uz odličnu ponudu hrane sa neizostavnim zlatiborskim specijalitetima.

S. Lučić /JST 

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *