Virtuelna tura kroz Vrnjačku Banju

Kompletna turistička ponuda na klik na interaktivnim info punktovima u našem najpoznatijem banjskom centru

Info punkt 2

Posetioci Vrnjačke Banje od sada mogu dodirom na nekom od pet interaktivnih info punktova u svakom momentu dobiti sve informacije o smeštajnim kapacitetima, ugostiteljskim objektima, turističkim atrakcijama, aktuelnim manifestacijama i drugim servisnim informacijama u ovom banjskom centru.

Aplikacija je vrlo jednostavna za korišćenje, i funkcioniše isto kao aplikacije za smartphone. Ima  ekran od 42” u FullHD rezoluciji, otporan je na kišu, vlagu, sunce i udarce, opremljen je klima uređajem koji održava temperaturu i onemogućava kondenzaciju na staklu. Takođe je omogućen i besplatni bežični internet.

Ako je suditi po prvim reakcijama,  još uvek ima dosta onih koji sramežljivo pristupaju upotrebi aplikacije, ali i znatiželjnika koje interaktivne površine privlači da istražuju.

– Ovo je još uvek vrlo nova tehnologija i svesni smo da  će proći još neko vreme dok se većina turista navikne na ovakvu vrstu naše promocije i dobijanja potrebnih informacija, kaže Milutin Dumanović član opštinskog veća Vrnjačke Banje zadužen za turizam, i dodaje da je sve ovo finansiralo Ministarstvo za turizam Republike Srbije, a nosilac projekta je Specijalna bolnica „Merkur“ uz podršku Turističke organizacije Vrnjačke Banje.

Foto: TO V. Banja

 

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *