Eko i etno kompleks Kapetan Mišin breg

Dvorište sa najlepšim pogledom na Dunav u neposrednoj blizini Donjeg Milanovca

Kapetan Mišin breg

Skoro 15 godina porodica Stefanović, na čelu sa glavom kuće Živoradom, poznatijim kao Žika bosonogi, širi sopstvenu društvenu mrežu. Gostoprimstvo je glavni  razlog što imaju prijatelje širom sveta, turiste koji su kilometre prevalili do Donjeg Milanovca kako bi uživali u njihovom dvorištu sa prelepim pogledom na Dunav.

14

I svaki put domaćini Eko i etno kompleksa Kapetan Mišin breg opravdali su poverenje posetilaca to im je od samog početka glavni cilj.  Zadovoljan gost je najveće bogatstvo i zbog toga su neumorno radili, trudeći se da dvorište oplemene novim sadržajima koji će biti u skladu sa lepotama prirodnog okruženja u kome se njihovo imanje nalazi.

Kapetan Mišin breg

Kompleks je prepoznatljiv po zanimljivim drvenim figurama koje bosonogi Žika pronalazi u prirodi i uz malo doterivanja formirao je specifičnu galeriju pod vedrim nebom.

Kapetan Mišin breg

Ženski deo porodice zadužen je za gastronomiju, a na trpezi su uvek isključivo domaći proizvodi. Zbog toga je valjda do sada kroz dvorište Stefanovića prodefilovalo preko 50 hiljada ljudi, od čega blizu 80 posto stranaca željnih boravka u netaknutoj prirodi.

Kapetan Mišin breg

Da se Stefanovići nisu odlučili da ostanu na tek desetak kreveta za smeštaj, onih koji bi ovde boravili bilo bi znatno više, smo što bi prema njihovom mišljenju, mir za kojim gosti tragaju u tom slučaju izgubio smisao.

Foto: JST

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *