Otvoren novi Info centar na Kraljevom trgu

Foto: Turistička organizacija Zlatibor

U četvrtak, 10. decembra 2020. godine Turistička organizacija Zlatibor otvorila je novi, savremeni turistički info centar.

Osim postojećeg info centra koji se nalazi u poslovnim prostorijama Turističke organizacije, na ulasku u Zlatibor, turistima će biti na raspolaganju i novi info centar, koji se nalazi na Kraljevom trgu, u samom centru turističkog naselja.

Brojni posetioci Zlatibora imaće priliku da se upoznaju sa bogatom turističkom ponudom, sadržajima i aktivnostima koji su im na raspolaganju u novom i moderno opremljenom info centru koji će im biti lako dostupan jer se nalazi na najprometnijem šetalištu. Novi info centar predstavlja spoj tradicionalnog i modernog, a turistička ponuda Zlatibora biće predstavljena kako putem štampanih brošura, prospekta i flajera, tako i putem savremene tehnologije, promo filmova koji će se prikazivati na tv ekranima, VR naočara.

Foto: Turistička organizacija Zlatibor

U info centru postavljen je interaktivni izlog čiji sadržaj je sinhronizovan sa zvaničnim sajtom TO Zlatibora, pa će svi zainteresovani posetioci moći da dođu do važnih informacija i da prate aktuelna dešavanja. Osim informacija o najposećenijim lokalitetima, aktivnostima i sadržajima koji su im na raspolaganju, turisti će moći da dobiju i korisne informacije koje će im olakšati boravak na Zlatiboru (informacije o smeštajnim kapacitetima, radno vreme privrednih subjekata, važne kontakt telefone, informacije u vezi sa kategorizacijom aparatmana i brojne druge).

Foto: Turistička organizacija Zlatibor

U okviru info centra planirano je otvaranje suvenirnice, pa će tako Zlatibor dobiti mesto gde će posetioci moći da pronađu i kupe neke od autentičnih proizvoda sa Zlatibora i unikatne suvenire.
Otvaranje novog info centar finansirano je sredstvima Turističke organizacije Zlatibor i opštine Čajetina i predstavlja još jedna od aktivnosti da se turistima boravak na Zlatiboru učini sadržajnijim, a pristup infomacijama lakši.

Izvor: TO Zlatibor

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *