„Roštiljijada“ u Leskovcu od 29. avgusta do 4. septembra

Nadaleko čuvena “Roštiljijada” biće održana od 29. avgusta do 4. septembra na Širokoj čaršiji, gde drugo, nego u Leskovcu.

Foto Turistička organizacija Leskovca/LIK Leskovac
Foto Turistička organizacija Leskovca/LIK Leskovac
Pripreme za održavanje jedinstvene manifestacije ili svetskog festivala roštilja, koji se u Leskovcu organizuje 27. put, polako se privode kraju. I dok ekipe zadužene za rad u lokalu sprovode u delo svoj deo posla, timovi zaposlenih u Turističkoj organizaciji Leskovca, dane do početka najveće gradske manifestacije koriste za promociju u većim gradovima Srbije i zemalja u okruženju. To i jeste njihov deo posla, koji inače uspešno rade čitave godine, između dve „Roštiljijade“ i tako, pored redovnih zaljubljenika u roštilj, animiraju nove, radoznale da osete čaroban ukus čuvenog roštilja, dobru atmosferu i gostoprimstvo Leskovčana. Zbog toga i ne čudi podatak da se iz godine u godinu broj posetilaca značajno povećava.
Organizatori procenjuju da će ovogodišnja turističko – kulinarska manifestacija oboriti sve rekorde, jer se očekuje da privuče više od 700.000 gostiju iz zemlje i inostranstva. U vreme održavanja “Roštiljijade”, glavna gradska ulica, Bulevar oslobođenja, biće zatvorena za saobraćaj.
Foto TOL
Foto TOL

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *