Miroljub Aleksić, dobitnik ordena za investiciju u Grand Hotel Tornik na Zlatiboru

Foto: FB Grand Hotel Tornik Zlatibor
Miroljub Aleksić, predsednik ALCO Group, dobitnik Ordena Ambasador dobre usluge I reda za INVESTICIJU GODINE 2018. za Grand Hotel Tornik na Zlatiboru!
U organizaciji časopisa „Turistički Svet“, a uz institucionalnu podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Privredne komore Srbije i Univerziteta Singidunum, od 23. do 25. novembra 2018. u Grand Hotelu Tornik na Zlatiboru održan je XV Forum hotelijera.
Foto: FB Grand Hotel Tornik Zlatibor

U okviru Foruma, na svečanoj ceremoniji, pripadnicima hotelske industrije i njihovim partnerima po 13. put dodeljena su elitna priznanja “Ambasadori dobre usluge” – svojevrsni „Oskar“ hotelske industrije Srbije i regiona.

Foto: FB Grand Hotel Tornik Zlatibor

Laureat najvećeg priznanja u hotelskoj industriji Srbije – Orden „Ambasador dobre usluge“ I reda za INVESTICIJU GODINE 2018. ove godine je – Miroljub Aleksić, predsednik ALCO Group za Grand Hotel Tornik na Zlatiboru!

Foto: Grand Hotel Tornik Zlatibor

Deo svojih poslovnih snova ovaj investitor – u pravom smislu vizionar hotelske industrije ostvaruje, na sreću svih nas – u Srbiji, uspostavljajući nove standarde u našem hotelijerstvu, koji nimalo ne zaostaju za svetskim.

Foto: FB Grand Hotel Tornik Zlatibor

Grand Hotel Tornik posluje u okviru prvog srpskog lanca „A Hoteli“, u čijem sastavu su i hoteli „Izvor“ u Aranđelovcu, „Sloboda“ u Šapcu, „Master“ u Novom Sadu i „Park“ u Vrnjačkoj Banji.

Izvor: Grand Hotel Tornik Zlatibor

 

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *