Premijera filma „Patuljci sa naslovnih strana“ u Austriji

foto Promo

Film „Patuljci sa naslovnih strana“ scenariste i reditelja Milorada Milinkovića (Mrtav ladan, Čitulja za Eskobara) svoju premijeru u Srbiji imao je 17. januara u beogradskom Sava centru, a već u petak 2. februara film će moći da gleda i publika u Beču.

foto: Promo

U premijernoj projekciji filma inspirisanog sadašnjim vremenom i stanjem u društvu, nezaobilaznim i sveprisutim rijaliti formatima na malim ekranima, filmska publika u austrijskoj prestonici moći će da uživa od 20 časova u bioskopu UCI Kinowelt Millennium City. Kako je najavljeno, na svečanoj premijeri pojaviće se i članovi filmske ekipe.

U središtu filmske priče koja je snimana od 12. jula 2017.  je Nikola (Gordan Kičić), vodeća zvezda reality programa koji se zove „Tri minuta slave“. U praksi, odnoso a platnu Nikola drsko i prilično bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave za učešće u šou programu.  Njegova drskost ima visoku cenu, a zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen. Otrov i bezobrazluci koje prosipa kao magnet dižu gledanost, rejtinzi skaču…

foto: Promo

Nikola je zbog svega, velika zvezda, cenjen je i dobro plaćen…Rekao bi čovek, osladilo mu se, pa i sam smišlja  druge reality formate i skrivene kamere… Zapravo, Nikolin život je reality program… Njegov najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik medijske kuće koja se bavi proizvodnjom reality formata, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova najveća ljubav iz mladosti. Naravno, to niko osim njih dvoje ne zna…
Nikolin život počinje da se menja u trenutku kada smišlja način kako da od mlade devojke koju gura njena ambiciozna majka Gordana, napravi zvezdu…

foto: Promo

Uloga skorojevićke Gordane koja „Patuljcima ima ambiciju da od svoje ćerke napravi zvezdu (tabloida) dodeljena je glumici Jeleni Đukić. U stvarnom životu, ova lepa i talentovana glumica je supruga Milorada Milinkovića, scenariste i reditelja filma „Patuljcima sa naslovnih strana“. Iako je diplomirala glumu na Akademiji umetosti u Novom Sadu u klasi profesora Mihaila Janketića, Jelena nije imala mnogo uloga u poznatim serijama i filmovima, a ambicioznu Gordanu u dočarala je maestralno… Uostalom, pravac bioskop… Film se prikazuje u orginalnoj verziji, na srpskom jeziku, sa nemačkim titlom.

foto Promo

Nakon premijere u Beču, dva dana kasnije (4.februar), nova komedija reditelja Milorada Milinkovića,  naći će se na repertoaru bioskopa Cineplexx u još četiri austrijska grada, u Gracu, Salcburgu, Lincu i Insbruku. Termin projekcija je u 18 časova.

Prve projekcije u Nemačkoj zakazane su takođe za 4. februar u 17 sati u bioskopima UCI Kinowelt u Diseldorfu, Hamburgu i Bohumu. Ulaznice za projekcije u Nemačkoj mogu se kupiti online putem sledećih linkova: HAMBURG, 4. februar u 17:00h UCI Kinowelt Wandsbek (Hamburg) DISELDORF, 4. februar u 17:00h UCI Kinowelt Düsseldorf BOHUM, 4. februar u 17:00h UCI Kinowelt Ruhr Park (Bochum)

Izvor: S. Lucic & Asistent.se

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *