Hotel Terme 36.6° u Priboju otvara se u maju 2021

Hotel Terme 36.6 u Priboju (Foto: Grand Stroy)

Obnovljeni hotel Bić u Priboju otvara se u maju – Kompanija Grand Stroy razvija brend Terme 36.6°C, u planu i hotel sa 5* u Pribojskoj banji

Nekada ruiniran i dotrajao hotel Bić u centru starog Priboja, posle obnove i dogradnje, u maju naredne godine će u novom ruhu, ali i sa novim imenom – Terme 36.6°, otvoriti vrata za prve goste.
Hotel Terme 36.6 u Priboju (Foto: Grand Stroy)
Za nekoliko dana biće privedeni kraju završni radovi na fasadi objekta i počeće opremanje unutrašnjosti hotela. Potom će kompanija Grand Stroy, koja je prošle godine kupila ovaj hotel, započeti obuku kadrova, kako bi do 1. maja i svečanog otvaranja sve bilo spremno.
Kako kažu iz kompanije Grand Stroy, koja je u obnovu ovog hotela uložila više od 3 mil EUR, plus 2 mil EUR u spa, ideja za kupovinu i rekonstrukciju proizašla je iz razgovora sa opštinskim vlastima.
Naime, ovaj projekat se realizuje na nagovor predstavnika lokalne samoprave, a uz veliku želju vlasnika kompanije da učine nešto lepo za svoj grad, i da od nečeg što je bilo ruglo grada, naprave biser ovog kraja, kaže za naš portal Marija Miladinović, savetnica za hotelijerstvo u ovoj kompaniji.
– Želja investitora je da ovaj hotel bude mesto susreta, poslovnih uspeha, prijatnih druženja sa porodicom i prijateljima i svečanih i posebnih trenutaka a prepoznatljivo gostoprimstvo ovog kraja, ljubazno osoblje, kvalitetna usluga i vrhunska gastronomska ponuda predstavljaće pečat ovog brenda – kaže Miladinovć.
Hotel Terme 36.6 u Priboju (Foto: Grand Stroy)
Prema njenim rečima, hotel u centru starog Priboja i Spa centar u Pribojskoj banji, koji će biti njegov sastavni deo, nosiće isti naziv, Terme 36.6°, „što predstavlja temperaturu lekovite vode Banje a istovremeno i idealnu temperature tela„.
– Svoje prve goste hotel Terme 36.6° primiće 1. maja sledeće godine kada smo planirali i otvaranje Spa centra Terme 36.6 u Pribojskoj banji. Uz to, za sve goste hotela biće organizovan i transfer od hotela do spa centra i nazad – otkriva za eKapiju Miladinović.
Ističe i da će hotel biti podjednako interesantan kako poslovnim ljudima, tako i turistima koji ovaj region posećuju u sve vrećem broju.
– Akcenat je stavljen na lekovita svojstva vode Pribojske banje, pa osim toga što ćemo privući nove, veliko zadovoljstvo nam predstavlja i to što ćemo dugogodišnje pacijente Banje, koji već godinama unazad dolaze na lečenje, obradovati novim smeštajnim kapacitetima – kazala je.
Foto: Pribojska banja
Ona dodaje da će hotel Terme 36.6° biti opremljen po standardima koji zadovoljavaju uslove za četiri zvezdice.
– Hotel će u svojim kapacitetima imati 80 soba od kojih 6 apartmana modernog i luksuznog dizajna sa savremenom opremom. Takođe, u sadržajima hotela naći će se savremeni medicinski blok, dve sale kapaciteta 150 i 350 mesta, pogodne za organizovanje različitih proslava i konferencija, zatim, a la carte restoran i bar sa bogatom ponudom internacionalne kuhinje – kaže Miladinović.
Dodaje i da će u hotelu postojati mogućnost održavanja različitih događaja u istom trenutku i to kako za mali broj ljudi, tako i za organizaciju velikih proslava.
Kada su u pitanju radovi i trenutna situacija sa koronavirusom, Miladinović ističe da epidemiološka situacija u zemlji nije uticala na radove, kao i da se kao društveno odgovorna kompanija, pridržavaju svih neophodnih mera.
– Kontinuirano obavljamo nadzor, komuniciramo sa našim podizvođačima, a dinamiku rada prilagođavamo novonastaloj situaciji. Prioritet nam je svakako očuvanje zdravlja i bezbednosti svih ljudi koji su uključeni u građevinske aktivnosti kompanije – napominje.
Inače, firma DBA (Đorđe Bajilo Arhitekti Novi Sad) je za ovaj hotel izradila projekte.

Razvijanje brenda Terme 36.6
Kompanija Grand Stroy je ovim projektima zakoračila u novu oblast poslovanja – hotelijerstvo. U budućnosti, kako navode, planiraju razvijanje brenda Terme 36.6° sa najvišim standardima kvaliteta usluge.
– Lično me najviše raduju projekti kojima možemo da doprinesemo razvoju domaćeg turizma pa mogu da naglasim da pored objekata koji će se otvoriti sledeće godine, kompanija ne planira tu da se zaustavi već nastavlja u pravcu daljeg razvoja hotelskog biznisa i novog projekta izgradnje luksuznog butik hotela sa 5* u Pribojskoj banji – kaže za eKapiju Miladinović.

Izvor: eKapija /S. Petrović

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *