Od jula avioni „Rajanera“ leteće dva puta nedeljno između Niša i Beča

0
665
Dva puta nedeljno do Beča / foto: Vanja Keser
Avioni između Niša i Beča će leteti utorkom i subotom.
Od 3. jula 2021. godine avioni kompanije Rajaner leteće sa Aerodroma „Konstantin Veliki“ do glavnog grada Austrije i nazad dva puta nedeljno, objavili su iz irske avio-kompanije. Avioni na ovoj destinaciji će leteti utorkom i subotom.
                                        Dva puta nedeljno do Beča / foto: Vanja Keser
Zainteresovani putnici mogu na sajtu Rajanera od danas rezervisati karte za nastupajuće leto, a Olga Pavlonka, menadžer prodaje i marketinga ove kompanije, ističe da oni najbrži mogu kupiti kartu za 24,99 evra.
– Znajući da se ograničenja zbog korone redovno menjaju, putnici sada mogu rezervisati letove za zasluženi odmor, znajući da, ako treba da odlože ili promene datum putovanja, to mogu učiniti do dva puta bez naknade do kraja oktobra 2021. godine. Da bismo proslavili ovu novu nišku rutu, pokrećemo prodaju karata po ceni od samo 24,99 evra za putovanja do kraja oktobra, koja se moraju rezervisati do ponoći, 21. marta, rekla je Pavlonka.
Sve informacije o letovima i rezervacije zainteresovani mogu videti na sajtu irske avio-kompanije.Podsetimo, od početka maja sa Aerodroma „Konstantin Veliki“ putnici će avionima Rajanera moći da lete i do Milana i Malte.
Izvor:Južne vesti / Autor:Ljubica Jocić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here