Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma 2018. u Kragujevcu

Deseti „Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma“ u Kragujevcu, od 23. do 25. novembra 2018. godine!

U cilju predstavljanja turističkih potencijala Srbije i zemalja regiona, „Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma“ u Kragujevcu okupiće i ove godine brojne izlagače, nacionalne, regionalne i lokalne turističke organizacije, turističke agencije koje će predstaviti objedinjenu ponudu za zimu 2018/2019, hotelijere, turističke centre, banjska lečilišta, seoska domaćinstva i poljoprivredna gazdinstva, vinarije itd.

 

Za posetioce i izlagače biće organizovani brojni stručni i zabavni sadržaji. Potrudićemo se da i ove godine obezbedimo sagovornike iz instuticija nadležnih za rešavanje problema sa kojima se suočava turistička privreda i obezbedimo predavače koji će nam ukazati na mogućnosti obezbeđivanja dodatnih izvora finansiranja poboljšanja kvaliteta usluge.

Tokom tri sajamska dana stručni žiri u kojem će biti predstavnici nadležnih republičkih institucija i lokalnih turističkih organizacija izabraće najuspešnije izlagače i poslednjeg dana Sajma biće dodeljene nagrade u kategorijama:

  1. Najuspešnija promocija
  2. Najuređeniji izlagački prostor
  3. Najbolji promo materijal

I ove godine organizovaćemo Sajam zimnice i pozivamo zainteresovane proizvođače zdrave hrane i pića da nam se prodruže krajem novembra u Kragujevcu!

Organizatori ove manifestacije su „Šumadija sajam“ i Gradska turistička organizacija „Kragujevac“.

Izvor: Šumadija sajam i GTO Kragujevac

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *