Sajam turizma u Beču od 11. do 14. januara 2018. godine

Copyright: Mario Lang

Na najvećem sajmu turizma Ferien-Messe Wien u Austriji (www.ferien-messe.at) koji će se održati u Beču od 11. do 14. januara 2018. godine, učestvuje 750 izlagača iz 80 zemalja sveta.

 

Copyright: Mario Lang

Izlagači će predstaviti omiljena letovališta, predloge insajdera, ponude napravljene po želji, najnovije trendove za odmor, jeftine aranžmane i nagradne igre.

Prema saopštenju Predstavništva grada Beča Eurocomm-PR Beograd, posetioce Ferien-Messe Wien očekuje bogata sajamska ponuda, od avanturističkih putovanja, obilazaka gradova, odmora za relaksaciju, specijalnih ponuda za porodice, pa sve do putovanja za seniore.

 

Copyright: Mario Lang

Posetioci će moći da uživaju u programu uživo, interesantnim predavanjima i filmovima a za najmlađe je spreman i specijalan program. Dnevna ulaznica za sajam košta 12,50 evra, a svaki posetilac uz kupljenu ulaznicu, osim sajma turizma moći će da poseti i Vienna Autoshow – najveći sajam automobila u Austriji u halama C i D, istovremeo obezbedi i 30% popust na ulaznicu u muzej voštanih figura „Madam Tiso“.

 

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *