Skijališta Srbije nastavljaju sa popustima na cene karata za letnje sadržaje

Skijališta Srbije nastavljaju sa aktivnim promovisanjem i afirmacijom domaćeg turizma, pa su se i ove godine, kao velika podrška, priključili Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija u akciji „Moja Srbija“.

Tornik Zlatibor

Zahvaljujući brojnim promotivnim aktivnostima i velikom odjeku kampanje „Moja Srbija“ sve više turista se odlučuje da provede odmor u Srbiji,  a Kopaonik i Tornik beleže rekordnu posećenost.

Leto u planinskim centrima Kopaonik i Tornik na Zlatiboru

Imajući u vidu značaj ovakve vrste promocije domaćih turističkih destinacija, kao i podršku Vlade Republike Srbije za podsticaj i razvoj turizma, Skijališta Srbije dodatno daju svoj doprinos razvoju domaćeg tržišta, pa će i ove godine donosiocima vaučera odobriti popust u iznosu od 20 posto na cene karata za letnje sadržaje.

Turisti, koji se odluče da provedu letnji odmor na Kopaoniku, Zlatiboru ili Staroj planini, pokazivanjem vaučera na uvid ostvaruju popust od 20 postu na cenu karata za letnje sadržaje Skijališta Srbije.

Skijališta Srbije / Tornik Zlatibor

Podela turističkih vaučera nastavlja se i ove letnje turističke sezone, a prema dosadašnjem iskustvu ovakva vrsta podrške turizmu u mnogome je doprinela domaćoj privredi. Zahvaljujući ovoj kampanji, u kojoj je od 04. januara do danas realizovano 36.243 vaučera, veliko interesovanje među domaćim turistima vladalo je i za planinske centre, koji su važan faktor srpskog turizma.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *