Leto u planinskim centrima Kopaonik i Tornik na Zlatiboru

0
2203

Skijališta Srbije od 7.jula počinju sa vikend popustima od 20 posto na cenu karata za pakete za neke od brojnih sadržaja na Kopaoniku i Torniku.

Kopaonik/ Foto: L.S.
Kopaonik/ Foto: L.S.

Letnja sezona u planinskim centrima Kopaonik i Tornik na Zlatiboru je otvorena, a već prvog vikenda od otvaranja posetioce očekuje popust od 20 posto na pakete za zabavne sadržaje. Kako se praksa iz zimske sezone pokazala kao veoma dobra, Skijališta Srbije i tokom letnje sezone nastavljaju sa brojnim promotivnim aktivnostima. Prvi od četiri promo vikenda kreće već u četvrtak, 7. jula i trajaće do nedelje, a svi turisti koji posete Kopaonik ili Tornik na Zlatiboru će moći da ostvare 20 posto popusta na cenu karata za pakete za neke od brojnih sadržaja. 

Tornik/ Foto: L.S.
Tornik/ Foto: L.S.

Ljubiteljima prirode koji odmor provode na većoj nadmorskoj visini na raspolaganju su panoramske vožnje žičarom, pešačke ture, staze za mountain bike i mountain cart, a od ove sezone i nova trim staza, dužine od 4.7 kilometara. Takođe, na raspolaganju su i adrenalinske atrakcije poput boba na šinama, zip lajna i tjubing staze.

Tornik/ Foto: L. S.
Tornik/ Foto: L. S.

Od ove sezone Tornik je bogatiji za Avantura park, koji je prilagođen i za decu i za odrasle. Pored ovih sadržaja, posetioci će moći da oprobaju svoje veštine u mini golfu, čiji je teren sa devet rupa prilagođen planinskom ambijentu, ali i u košarci, tenisu i fudbalu na multifunkcionalnom terenu. 

Tornik/ Foto: L. S.
Tornik/ Foto: L. S.

Zabravni sadržaji na Kopaoniku rade za posetioce svakog četvrtka, petka subote i nedelje od 10 do 17 časova, dok je Tornik otvoren svake srede, četvrtka, petka, subote i nedelje od 11 do 17.30 časova.

Za turiste koji borave na Zlatiboru, organizovan je prevoz od centra planine do Tornika i to u polascima od 10.30 i 14.00 časova.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here