“SL Industry” novi hotel u Trebinju

Početak nove turističke sezone u Trebinju, pored najavljenih grupa sa svih strana, obeležiće otvaranje novog hotela.

Reč je o “SL Industry”, hotelu sa četiri zvezdice, koji će poslovati u okviru Svislajon grupe. Lokacija hotela je dva kilometra od grada, tačnije u restauriranoj upravnoj zgradi nekadašnjeg giganta Industrije alata Trebinje.

Otvaranje hotela, koji je preko onlajn rezervacionog sistema Booking.com putnicima dostupan od 2. marta ove godine, najavljeno je za ponedeljak 17.april.

U skladu sa okruženjem i lokacijom, kamen i drvo dominiraju kao tradicionalni građevinski materijali ovog, po mnogo čemu jedinstvenog hotela za područje Trebinja. Otvaranjem hotela “SL Industry”, grad sunca, kamena i platana na Trebišnjici, dobija 49 soba i jedan apartman, restoran i konferencijsku salu sa po skoro sto mesta za sedenje, kristalnu salu od 40 mesta…

Ono po čemu je hotel jedinstven ne samo u gradu, već i u regiji jesu vešt spoj industrijskog stila i modernog dizajna, šarmantan kontrast materijala, boja i detalja celokupnog enterijera. Osim u udobnosti soba, gosti će u hotelskom restoranu moći da se prepuste uživajnju u bogatoj gastronomskoj ponudi hercegovačkih specijaliteta i vrhunskih vina.

Nakon hotela “SL Industry” smeštajni kapaciteti i ugostiteljska ponuda  Trebinja u skorije vreme biće prošireni ponudom objekata Đački dom (u starom delu grada) i nekadašnje ortopedije „Rudo“ čija je rekonstrukcija u tuku. Očekuje se da do špica letnje sezone pomenuti ugostiteljsko- turistički objekti ugoste prve turiste, a do kraja ove i u toku naredne godine trebinjska ponuda biće dodatno proširena. Ovo su lepe vesti i potpuno su u skladu sa interesovanjem koje kod pojedinaca i turističkih grupa vlada za uživanje u lepotama Trebinja, a direktno utiče da svaka sezona po broju poseta bude znatno bolja od predhodne.

Senka Lučić

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *