Srpski električni bicikl najlepši na svetu

Svetsko priznanje stiglo je nakon zapaženog nastupa beogradske kompanije „Ono Bikes“ na Pioneers festivalu u Beču, koji je podržala Privredna komora Srbije

Svetska medijska korporacija objavila je  listu najlepših bicikala u 2016, na kojoj prvo mesto zauzima „Archont“,  prvi model  srpskog proizvođača električnih bicikala, ručni rad, jedinstven u svetu  po dizajnu i tehnologiji.

Srpski električni bicikl beogradske kompanije Ono Bikes, prema oceni BBC-ja, najlepši je na svetu.
Srpski električni bicikl beogradske kompanije Ono Bikes, prema oceni BBC-ja, najlepši je na svetu.

Visoko priznaje stiglo je nakon zapaženog nastupa Ono Bikes na Pioneers festivalu u Beču, u maju ove godine, koji je podržala Privredna komora Srbije i na kome su beogradski bicikl i vizija naše kompanije privukli pažnju velikog broja posetilaca i investitora i lansirali ih u vrh BBC-jeve liste.

-Ovo je za nas do sada najprijatnije iznenađenje, najznačajnije priznanje i veliki podsticaj  za dalji razvoj, a naši novi modeli biće još  kvalitetniji, brži, udobniji  i atraktivniji. Osim potvrde da naš tim radi odlično, dobili smo i najbolju preporuku potencijalnim investitorima, pre svega iz Amerike i Zapadne Evrope, izjavio je  je jedan od osnivača i CEO kompanije Marko Šćepanović.
Vodeća pozicija  na BBC – jevoj listi, utoliko je značajnija kada se zna  da su razvoj i tražnja elektrobicikala postali trend  21. veka i da broj proizvođača i modela u svetu iz godine u godinu značajno raste.
-Oni su  budućnost naše ekonomije: pametni, kreativni mladi ljudi i njihovi tehnološki inovativni i uz to vrhunski dizajnirani proizvodi. Izuzetnost srpskog električnog bicikla prepoznao je i Gardijan i uvrstio ga je među pet najboljih stvari budućnosti, a sada i BBC proglasivši ga najlepšim na svetu. Uveren sam da će njegovu vrednost prepoznati i investitori i kupci, i da će to biti sledeća dobra vest koja će nam stići iz sveta, kaže Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije.
Inovativne start up kompanije, kao što je Ono Bikes, po rečima Čadeža uvek će moći da računaju na podršku Privredne komore Srbije, zbog onoga što jesu, ali i zato što su takve uspešne priče najbolji podsticaj i ohrabrenje za nove preduzetničke inicijative.
Ono Bikes je brend  beogradske start up kompanije Ono d.o.o, kojoj je cilj  da se pozicionira na svetskom tržištu kao jedan od ključnih brendova u e-bike industriji, da razvija proizvodnju elektromotora koji pokreće bicikle kako bi proizvod sto odsto bio „made in Serbia“ i da dugoročno, tehnologiju koju unapređuje implementira i u druga električna vozila.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *