Promocija Beograda u Beču

Turistička organizacija Beograda organizuje u nedelju 5. juna 2016. promociju turističke ponude srpske prestonice u bečkom Kursalonu, pod sloganom: #GO BELGRADE.

Tom prilikom Beograd će se sa brojnim štandovima i umetničkim programom promovisati kao zanimljiva „city break“ destinacija, grad kulture, sporta, dobre energije, gastronomije, šopinga i zabave. Ulaz je slobodan.

Promocija Beograda u Beču

Promocija Beograda u Beču održaće se u nedelju 5. juna 2016. godine na terasi Kursalona Hübner (Stadtpark). U formi „mini sajma“ posetioci će se upoznati sa različitim segmentima turističke ponude, bogatom kulturnom baštinom, turističkim sadržajima, gastronomskom ponudom i događajima i festivalima u Beogradu.

Beograd će svoju bogatu ponudu savremene turističke destinacije sa ciljanim tržištem Austrije, predstaviti uz prisustvo delegacije na čelu sa Miodragom Popovićem, direktorom TOB-a , kroz promociju vinsko-kulinarsko srpskih specijaliteta, muzički program, sa brojnim etno- štandovima domaće radinosti i hotelijerima iz Beograda.
Kako je saopšteno iz TOB-a, u Beču će biti predstavljene novine u turističkoj ponudi Beograda za ovu turističku sezonu, kao što su novi vizuelni identitet promotivne kampanje #GoBelgrade, događaji, festivali, turistički programi i ture, kao i izdanje brošure „96 sati u Beogradu“ na nemačkom jeziku. U okviru poslovnog dela, u ponedeljak, biće održani B2B sastanci predstavnika turističke privrede Srbije i Austrije, saopštio je TOB.
Program počinje u nedelju 5. juna u 12:00 i trajaće do 18:00 časova, a u muzičkom delu manifestacije nastupiće brojni izvođači. Promocija Beograda u Beču se realizuju uz podršku marketinške agencije IdeaPro iz Austrije.

Očekuje Vas ugodna i opuštena atmosfera – dođite i u potpunosti uživajte u Beogradu, u srcu Beča!

U slučaju lošeg vremena, manifestacija će se održati u Strauss sali u Kursalonu.

Promocija Beograda u Beču #GOBELGRADE
Adresa: Kursalon Hübner (Stadtpark), Johannesgasse 33, 1010 Wien
Kada: Nedelja, 5. jun 2016. od 12:00 do 18:00 časova.
Info telefon: +43 699 1 9999 577 

Izvor: http://dijaspora.tv/rs/details/artikel/praesentation-der-stadt-belgrad-in-wien-gobelgrade.html

Promocija Beograda u Beču

 

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *