Prvi Festival ukusa – knjige, kafe i čokolade

Prvi, jedinstveni festival na našim prostorima, internacionalni Festivala ukusa – knjige, kafe i čokolade, održaaće se od 12. do 14.maja u SKCNS Fabrika u Novom Sadu. Fetival je jedinstven i po tome što je ulaz za sve posetioce slobodan.

Internacionalni festival će biti predstavljen kroz tri ulice: Ulica kafe, Ulica čokolade i Ulica knjige u kojima će biti izloženi proizvodi koji će posetioci moći da degustiraju, ali i da kupe omiljenu knjigu.

Na Festivalu će se predstaviti oko 40 izlagača, od velikih brendova kafa, čokolada i izadavačih kuća, do malih proizvođača, nezavisnih knjižara iz Srbije i regiona. Možda će broj izlagača biti veći od navedenog jer je poziv upućen svim malim i velikim proizvođačima čokolade, distributerima i pržionicama kafe, kao i izdavačkim kućama da uzmu učešće na Festivalu.

Tri dana će posetioci moći da degustiraju kafe, čokolade, kupe proizvode, pogledaju knjige, prisustvuju interesantnim predavanjima o kafi i čokoladi, učestvuju u radionicama kao i na tribinama koje će okupiti interesantne goste iz Srbije i regiona.

Program festivala se sastoji iz šest segmenata: ponuda nesvakidašnjih ukusa kafe, toplih napitaka, čokolade i knjige koji su smešteni u tri ulice, edukacija u vezi sa istorijom kafe, čokolade, knjige i zanimljivostima vezano za ovu temu, radionica ukrašavanja keksića koji idu uz kafu, radionica kafe, izložba i video prezentacija o nastanku i razvoju toplih napitaka, mesto na kojem posetioci mogu da se odmore uz kafu i čokoladu i biznis ćoše – poslovno umrežavanje uz vaš omiljeni napitak.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *