Tornik: otvaranje sezone 20.decembra

U Ski centru Tornik udaljenom devet kilometara od turističkog centra Zlatibor sve je spremno za početak zimske turističke sezone, za uživanje u sankanju, skijanju i ostalim sadržajima iz ponude Skijališta Srbije.

Foto: FB / I Love Zlatibor
Foto: FB / I Love Zlatibor

-Zvanično otvaranje sezone planirano je 20. decembra,  a manifestacija Ski Opening je od 22. do 24.decembra. Prvi dan skijaške sezone na Torniku će biti besplatan. Za ostale dane obezbeđen je popust od 70 posto na sezonske karte. Dok su turisti u toku letnje sezone koja je na Torniku bila izuzetno uspešna maksimalno  uživali u sadržajima koje nudimo, mi smo uveliko pripremali staze, uređivali žičare tako da je Ski centar Tornik potpuno spreman za početak ovogodišnjeg skijanja. Raspoređeni su i topovi za veštački sneg, tako da ukoliko ne bude prirodnih padavina sa temperaturama u minusu pravićemo veštački sneg – kaže Ana Jovanović iz Skijališta Srbije.

I ove sezone najavljuju pet TOP SKI vikenda u okviru kojih će odobravati 20 posto popusta na trodnevne i četvorodnevne ski karte, a skijašima i borderima predlažu da posete predstojeći Expo-Zim i kupe ski karte sa 10 posto popusta. U Skijalištima Srbije očekuju da će i ova skijaška sezona biti uspešna i pozivaju sve da dođu i uživaju na snegu.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *