Zlatibor spreman za uskršnje i prvomajske praznike

0
1315

Prema informacijama iz Turističke organizacije Zlatibor, na Zlatiboru je sve spremno za uskršnje i prvomajske praznike

Zlatiborski specijalitetiHotelijeri i privatni izdavaoci su pripremili posebne pakete i pogodnosti za goste, koji će praznike provesti na planini. Atraktivna izletišta na Vodicama, u Ljubišu, Gostilju, Sirogojnu, Semegnjevu, Mušvetama i drugim mestima u okolini spremna su da prime mnogobrojne posetioce.

U nedelju, 1. maja biće organizovani celodnevni zabavni sadržaji. Na Kraljevom trgu od 13 časova počinje velika dnevna žurka, na kojoj će učestvovati: Biljana Sečivanović, Jelena Kostov, Nikola Nikolić, Saša Kuzeljević, Aleksandra Đerić, Enes Merdović, Mirjana Miljanović, Marina Stojanović, Saša Kocić Koce, DJ Arsa, DJ Krčmar, a od 18:30 časova na Kraljevom trgu nastupiće ansambl „Kolo“ iz Moskve, Etno udruženje „Zavičaj“ iz Zlakuse i Udruženje građana za negovanje tradicije „Veterani Zlatibora“.
Tokom boravka na Zlatiboru možete posetiti Stopića pećinu, Muzej pod otvorenim nebom „Staro selo“ u Sirogojnu, Muzej „Pletilja“ takođe u Sirogojnu, vodopad u Gostilju, centar Tornik, Mećavnik i voziti se čuvenim „Ćirom“ u Mokroj Gori.

Ono po čemu je poznat, a u čemu većina gostiju najviše uživa su šetnje Zlatiborom, a ljubitelje ovih aktivnosti očekuju uređene i označene pešačke staze do vrha Čigote, do Tornika, do spomenika na Šumatnom brdu…
To su samo neki od predloga kako da provedete prvomajske i uskršnje praznike na ovoj planini.

See more at: http://www.zlatibor.org.rs/vest/prvomajski-i-uskrsnji-praznici-na-zlatiboru

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here