Trubačka pozivnica da posetite Knjaževac

Na ovogodišnjem,  39. po redu Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, jednu od zapaženijih promocija na svom štandu u hali 4 gde su tradicionalno pozicionirani domaći izlagači, imala je  Turistička organizacija opštine Knjaževac.

Knjaževac na sajmu turizma u Beogradu 2017.

Od samog otvaranja posetioci su se zadržavali na njihovom štandu, a najveća gužva vladala je u subotu, 25. februara, u toku održavanja centralne prezentacije. Halom 4  odjeknuli su zvuci trube i to je bila pozivnica trubača Barka brass benda na  manifestaciju „Zvuci trube sa Timoka“ u Knjaževcu,  koji će od ove godine biti predtakmičenje za Guču.

Modna revija na štandu TO Knjazevac

Veliku pažnju posetilaca privukle su i manekenke udruženja za negovanje tradicije Izvor. Bogatu gastronomsku ponudu opštine predstavio je ugostitelj Selibor Stanković sa svojim naslednikom, sinom Stefanom Stankovićeem, najboljim mladim kuvarom Balkana.

Štand TO Knjaževac na beogradskom sajmu turizma

Priliku da se predstave na štandu Turističke organizacije Knjaževca dobili su i „Džervin“ sa svojim novim vinima, kao i JP Stara planina.

Opremljenost i usluga hotela „018 In“ u Nišu visoko iznad tri zvezdice

Učešće u promovisanju ponude ovog kraja uzeli su i meštani seoskog područja opštine Knjaževac Gosti koji su za ovu priliku predstavili bogatu i gostima uvek primamljivu gastro-ponudu.

S. L. / Foto: M. Berček

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *