Martovsko skijanje na 110 cm snega na Jahorini

0
668
Uz novi sneg koji je padao prethodnih dana vladaju idealni uslovi za skijanje a tu je i sistem osnežavanja koji proizvodi veštački sneg kad god to uslovi dozvoljavaju, samim tim ski staze na Jahorini su u odličnom stanju. Trenutna visina sniega je 110 cm, a u planu je da tokom vikenda sve instalacije vertikalnog transporta budu u pogonu, takođe u planu je i noćno skijanje u terminu od 18:00 do 21:00h.
Sledeći vikend, Olimpijski centar Jahorina, za sve skijaše pripremio je popust od 40%, koji važi za 4-dnevnu D+N, 3-dnevnu D+N, 2-dnevnu D+N, dnevnu D+N, ski karte koje se kupe i iskoriste u promo perodu od 25. do 28.3.
Olimpijski centar Jahorina apeluje na sve skijaše i posjetioce da se tokom boravka na planini pridržavaju svih neophodnih epidemioloških mjera, da budu odgovorni prema sebi i drugima ali i da uživaju u snežnim radostima i jačaju svoj imunitet boravkom u prirodi i aktivnim odmorom na Jahorini.
Od ponedeljka, 22.3. do četvrtka 25.3. skijalište Jahorina će raditi u smanjenom kapacitetu i noćno skijanje neće biti organizovano.
Izvor: OC Jahorina

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here